Voorouders.net
Hét STARTPUNT voor stamboomonderzoek in Nederland
Nieuws Stap voor stap Help Links Zoeken Mijn voorouders

Nieuws

  • Voorouders.net houdt voor u het belangrijkste stamboomnieuws bij.

Internet Gids

Stamboomzoeker.nl

Voorouders.net

  • De Internet Gids bevat duizenden links naar genealogische websites, handig gerangschikt op categorie én provincie of gemeente.
  • Stamboomzoeker.nl is een genealogische zoekmachine waarmee u naar personen kunt zoeken in duizenden stambomen verspreid op internet.
  • Natuurlijk kunt u ook zoeken in binnen de informatie die op Voorouders.net te vinden is.

Mijn.voorouders.net

  • Op Mijn.voorouders.net kunt u GRATIS uw eigen stamboom publiceren. U kijgt dan een eigen subdomein (bv. uwnaam.voorouders.net) en houdt alle controle over uw gegevens en over wie uw stamboom mag zien.
Voorouders.net > Agenda > 31 oktober Genealogische dag Hardenberg

31 oktober Genealogische dag Hardenberg

In het 25e jubileumjaar van de Historische Vereniging Hardenberg en omgeving is er op zaterdag 31 oktober 2009 een genealogische dag.

De genealogische werkgroep van de historische vereniging zal een kwartierstatenboek uitgeven. Het eerste kwartierstatenboek zal op deze dag worden uitgereikt. De werkgroep zal aanwezig zijn met DTB-boeken uit Stad en Ambt Hardenberg en Gramsbergen. Ook zijn er familieadvertenties en boeken te raadplegen.

Particulieren en verenigingen uit de regio zullen aanwezig zijn met genealogische en historische gegevens. Ook zullen de NGV-afdelingen Drenthe, IJssellanden en Twente op deze dag aanwezig zijn.

De dag zal worden gehouden in Zalencentrum Mulder, Gramsbergerweg 68, Hardenberg. U bent welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Inlichtingen: Historische Vereniging Hardenberg.

Tags: ,

Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.

Schrijf een reactie