Voorouders.net
Hét STARTPUNT voor stamboomonderzoek in Nederland
Nieuws Stap voor stap Help Links Zoeken Mijn voorouders

Nieuws

  • Voorouders.net houdt voor u het belangrijkste stamboomnieuws bij.

Internet Gids

Stamboomzoeker.nl

Voorouders.net

  • De Internet Gids bevat duizenden links naar genealogische websites, handig gerangschikt op categorie én provincie of gemeente.
  • Stamboomzoeker.nl is een genealogische zoekmachine waarmee u naar personen kunt zoeken in duizenden stambomen verspreid op internet.
  • Natuurlijk kunt u ook zoeken in binnen de informatie die op Voorouders.net te vinden is.

Mijn.voorouders.net

  • Op Mijn.voorouders.net kunt u GRATIS uw eigen stamboom publiceren. U kijgt dan een eigen subdomein (bv. uwnaam.voorouders.net) en houdt alle controle over uw gegevens en over wie uw stamboom mag zien.
Voorouders.net > Disclaimer

Disclaimer

Hoewel de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan niet gegarandeerd worden dat de geboden informatie juist is. U kunt aan de inhoud van deze website dan ook geen rechten ontlenen en de samenstellers erkennen geen aansprakelijkheid voor enige schade die u zou kunnen lijden door af te gaan op de hier geboden informatie.

Bovendien erkent de samensteller geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor welke website dan ook waarnaar op deze website gelinkt wordt, of waarvandaan naar deze website gelinkt wordt.

Mijn.voorouders.net

Voorwaarden voor het gebruik van subdomeinen van Voorouders.net

Definities:
Beheerder: de beheerder van Voorouders.net (Gerrit Veldman).
Gebruiker: degene die een subdomein aanvraagt en gebruikt.

1. Het subdomein blijft eigendom van de beheerder.
2. De gegevens die worden ingevoerd in een subdomein blijven eigendom van de gebruiker.
3. De gebruiker geeft de beheerder toestemming om deze gegevens te publiceren. Als de gebruiker gegevens verwijdert, vervalt deze toestemming voor de verwijderde gegevens.
4. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor eventuele overtredingen van de auteurswet, de privacywetgeving of andere wetgeving.
5. Als een gebruiker zich niet aan de wet houdt, heeft de beheerder het recht zijn of haar subdomein met alle inhoud te verwijderen.
6. De beheerder is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van technische onvolkomenheden of andere oorzaken. De gebruiker dient zelf te zorgen voor een back-up van zijn of haar gegevens.
6. De beheerder heeft het recht om een subdomein met alle inhoud te verwijderen, wanneer de stambomen in dit subdomein gegevens bevatten van niet meer dan 5 personen of wanneer de stambomen langdurig geblokkeerd zijn voor bezoekers.
7. De beheerder heeft het recht om een subdomein met alle gegevens te verwijderen, wanneer de gebruiker niet langer bereikbaar blijkt te zijn via het e-mailadres zoals opgegeven in de accountinstellingen van de gebruiker.
8. De beheerder heeft het recht om zonder waarschuwing vooraf of opgave van redenen de hier aangeboden diensten te wijzigen of te stoppen en alle subdomeinen met alle gegevens te verwijderen.
9. De beheerder heeft het recht om deze voorwaarden te wijzigen of aan te vullen.

Privacy

Deze website maakt gebruik van Google AdSense om advertenties weer te geven wanneer u de website bezoekt. Google gebruikt mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat Google deze informatie gebruikt, klikt u op deze link.