Voorouders.net
Hét STARTPUNT voor stamboomonderzoek in Nederland
Nieuws Stap voor stap Help Links Zoeken Mijn voorouders

Nieuws

  • Voorouders.net houdt voor u het belangrijkste stamboomnieuws bij.

Internet Gids

Stamboomzoeker.nl

Voorouders.net

  • De Internet Gids bevat duizenden links naar genealogische websites, handig gerangschikt op categorie én provincie of gemeente.
  • Stamboomzoeker.nl is een genealogische zoekmachine waarmee u naar personen kunt zoeken in duizenden stambomen verspreid op internet.
  • Natuurlijk kunt u ook zoeken in binnen de informatie die op Voorouders.net te vinden is.

Mijn.voorouders.net

  • Op Mijn.voorouders.net kunt u GRATIS uw eigen stamboom publiceren. U kijgt dan een eigen subdomein (bv. uwnaam.voorouders.net) en houdt alle controle over uw gegevens en over wie uw stamboom mag zien.
Home » Internet Gids » Link toevoegen

Internet Gids

Link toevoegen | Familienamen toevoegen

Link toevoegen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zelf links toevoegen aan de Internet Gids.

Links worden op twee manieren gerangschikt. In thematische rubrieken en op provincie of gemeente. Wanneer uw website niet onder een bepaalde provincie is onder te brengen, kiest u voor de optie 'Heel Nederland'. Uw link verschijnt dan alleen in de thematische rubrieken.

Let op! Persoonlijke websites met stamboomgegevens horen vrijwel altijd thuis in de rubriek familienamen. Links voor die rubriek kunt niet met dit formulier opgeven. Daarvoor is er een apart formulier.

Titel van de site:
URL van de site:
Uw e-mailadres:
Uw e-mailadres wordt alleen door de beheerder gebruikt om contact met u op te nemen als dat nodig is. Uw e-mailadres wordt niet aan bezoekers getoond of aan anderen doorgegeven.
Categorie:
Provincie en gemeente:
Trefwoorden:
Meerdere trefwoorden scheiden door een komma (bv. dtb,burgerlijke stand,scans). Regio's en plaatsnamen kunt u ook als trefwoord opgeven, voorzover u dezelfde namen nog niet hebt opgeven als provincie of gemeente.