Voorouders.net
Hét STARTPUNT voor stamboomonderzoek in Nederland
Nieuws Stap voor stap Help Links Zoeken Mijn voorouders

Nieuws

  • Voorouders.net houdt voor u het belangrijkste stamboomnieuws bij.

Internet Gids

Stamboomzoeker.nl

Voorouders.net

  • De Internet Gids bevat duizenden links naar genealogische websites, handig gerangschikt op categorie én provincie of gemeente.
  • Stamboomzoeker.nl is een genealogische zoekmachine waarmee u naar personen kunt zoeken in duizenden stambomen verspreid op internet.
  • Natuurlijk kunt u ook zoeken in binnen de informatie die op Voorouders.net te vinden is.

Mijn.voorouders.net

  • Op Mijn.voorouders.net kunt u GRATIS uw eigen stamboom publiceren. U kijgt dan een eigen subdomein (bv. uwnaam.voorouders.net) en houdt alle controle over uw gegevens en over wie uw stamboom mag zien.
Home » Internet Gids » Familienamen toevoegen

Internet Gids

Link toevoegen | Familienamen toevoegen

Familienaam toevoegen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zelf links toevoegen aan de rubriek familienamen van de Internet Gids.

Let op! Dit formulier is alleen bestemd voor links in de rubriek familienamen! Andere links kunt u opgeven met het standaardformulier.

Familienamen worden op twee manieren gerangschikt. Alfabetisch en op provincie of gemeente.

Let op! Dit formulier is alleen bestemd voor links in de rubriek familienamen! Het heeft dus geen zin om een familienaam op te geven als u niet ook een geldige link opgeeft naar een webpagina waarop informatie over deze familie te vinden is. (Een e-mailadres is geen webpagina.)

Familienaam (zonder voorvoegsel):
Voorvoegsel:
URL van de site:
Uw e-mailadres:
Uw e-mailadres wordt alleen door de beheerder gebruikt om contact met u op te nemen als dat nodig is. Uw e-mailadres wordt niet aan bezoekers getoond of aan anderen doorgegeven.
Provincie en gemeente:
Kiest u voor de provincie en gemeente waar deze naam voor het eerst gedragen werd. Als de familie uit het buitenland komt, kies dan voor de provincie en gemeente waar de familie zich het eerst in Nederland vestigde.