Voorouders.net
Hét STARTPUNT voor stamboomonderzoek in Nederland
Nieuws Stap voor stap Help Links Zoeken Mijn voorouders

Nieuws

  • Voorouders.net houdt voor u het belangrijkste stamboomnieuws bij.

Internet Gids

Stamboomzoeker.nl

Voorouders.net

  • De Internet Gids bevat duizenden links naar genealogische websites, handig gerangschikt op categorie én provincie of gemeente.
  • Stamboomzoeker.nl is een genealogische zoekmachine waarmee u naar personen kunt zoeken in duizenden stambomen verspreid op internet.
  • Natuurlijk kunt u ook zoeken in binnen de informatie die op Voorouders.net te vinden is.

Mijn.voorouders.net

  • Op Mijn.voorouders.net kunt u GRATIS uw eigen stamboom publiceren. U kijgt dan een eigen subdomein (bv. uwnaam.voorouders.net) en houdt alle controle over uw gegevens en over wie uw stamboom mag zien.
Voorouders.net > Agenda > 14 janauri lezing H.K. Nagtegaal over heraldiek

14 janauri lezing H.K. Nagtegaal over heraldiek

Op donderdag 14 januari 2010 houdt de heer H.K. Nagtegaal een lezing voor de afd. Delfland van de NGV met als titel “Heraldiek – een historisch fenomeen”.
De spreker zal door gebruikmaking van de heraldische databanken de nieuwste zoektechnieken laten zien waarmee opzienbarende heraldische en genealogische resultaten behaald kunnen worden. Door middel van deze zoektechnieken wordt o.a. een aantal wapens geanalyseerd van manipulerende regenten rond 1600.
De heer Nagtegaal is oud-projectleider heraldiek van het CBG en thans bestuurslid PR van de Hollandse Vereniging voor Genealogie, architect van de heraldische databanken bij het CBG en de Hollandse Vereniging voor Genealogie en een niet onbekend heraldisch ontwerper.
Plaats: Kerkelijk Centrum, Zuideindseweg 7, 2645 BD Delfgauw
Aanvang: 20.00 uur.

Tags:

Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.

Schrijf een reactie