Voorouders.net
Hét STARTPUNT voor stamboomonderzoek in Nederland
Nieuws Stap voor stap Help Links Zoeken Mijn voorouders

Nieuws

  • Voorouders.net houdt voor u het belangrijkste stamboomnieuws bij.

Internet Gids

Stamboomzoeker.nl

Voorouders.net

  • De Internet Gids bevat duizenden links naar genealogische websites, handig gerangschikt op categorie én provincie of gemeente.
  • Stamboomzoeker.nl is een genealogische zoekmachine waarmee u naar personen kunt zoeken in duizenden stambomen verspreid op internet.
  • Natuurlijk kunt u ook zoeken in binnen de informatie die op Voorouders.net te vinden is.

Mijn.voorouders.net

  • Op Mijn.voorouders.net kunt u GRATIS uw eigen stamboom publiceren. U kijgt dan een eigen subdomein (bv. uwnaam.voorouders.net) en houdt alle controle over uw gegevens en over wie uw stamboom mag zien.
Voorouders.net > Agenda > 23 en 24 oktober CBG-boekenmarkt

23 en 24 oktober CBG-boekenmarkt

Tijdens de Week van de Geschiedenis organiseert het Centraal Bureau voor Genealogie op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober een boekenmarkt in de ontvangsthal van het gebouw dat het CBG deelt met het Nationaal Archief te Den Haag.

Op de markt komen naast nieuwe uitgaven vooral (deels zeldzame) doubletten, overdrukken en oude voorraden. Ook boeken van particulieren worden in de verkoop gebracht. Het zwaartepunt van de tweedaagse boekenmarkt ligt op de vrijdag. Zaterdag zal de omvang kleiner zijn. Die dag valt de boekenmarkt samen met de HCC!-Genealogiedag. Daaraan zullen ook verschillende genealogische verenigingen en aanverwante instellingen deelnemen die eigen publicaties te koop aanbieden.

Tags:

Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.

Schrijf een reactie