Voorouders.net
Hét STARTPUNT voor stamboomonderzoek in Nederland
Nieuws Stap voor stap Help Links Zoeken Mijn voorouders

Nieuws

  • Voorouders.net houdt voor u het belangrijkste stamboomnieuws bij.

Internet Gids

Stamboomzoeker.nl

Voorouders.net

  • De Internet Gids bevat duizenden links naar genealogische websites, handig gerangschikt op categorie én provincie of gemeente.
  • Stamboomzoeker.nl is een genealogische zoekmachine waarmee u naar personen kunt zoeken in duizenden stambomen verspreid op internet.
  • Natuurlijk kunt u ook zoeken in binnen de informatie die op Voorouders.net te vinden is.

Mijn.voorouders.net

  • Op Mijn.voorouders.net kunt u GRATIS uw eigen stamboom publiceren. U kijgt dan een eigen subdomein (bv. uwnaam.voorouders.net) en houdt alle controle over uw gegevens en over wie uw stamboom mag zien.
Voorouders.net > Archieven > Burgerlijke Stand database Tresoar aangevuld en verbeterd

Burgerlijke Stand database Tresoar aangevuld en verbeterd

Vandaag is de gehele Burgerlijke Stand database van Tresoar op internet ververst. Ten opzichte van de oude bestanden zijn diverse aanvullingen en correcties aangebracht. Dit laatste vooral op basis van hetgeen u als bezoeker heeft aangedragen.

Aan de huwelijksbestanden van Harlingen en Lemsterland zijn de leeftijden en geboorteplaatsen van bruid en bruidegom toegevoegd, alsmede de namen van hun wederzijdse ouders. De correcties zijn ook allemaal verwerkt in Genlias, de landelijke database voor genealogisch onderzoek van de regionale historische centra en archiefdiensten in Nederland en overzee. De website AlleFriezen moet nog worden bijgewerkt. Deze update zou niet mogelijk zijn geweest zonder de hulp van onze vrijwilligers die veel van het invoerwerk voor hun rekening hebben genomen.

Klik hier voor de Burgerlijke Stand database van Tresoar.

Tags: , , , ,

Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.

Schrijf een reactie