Welkom

Printversie

 
 

Welkom

Welkom op de site van het geslacht Perger en Martijn. Op 12 januari 2008 zijn wij: Peter Perger en ik Gea Martijn begonnen met het bouwen van deze site. Op deze site zullen de stamboomgegevens van onze families te zien zijn.

De families van Peter zijn:
• Perger en van Zijst,
• van der Linden, Valk en Baar

De families van Gea zijn:
• Martijn en Kok
• Borcheld en Klasens.
Tot op heden hebben wij van alle families nog niet de volledige gegevens. Wat we tot nu toe gevonden hebben zullen we op deze site plaatsen.

Verder zal ik ons even voorstellen.
Mijn naam is Gea Martijn en woon sinds 1989 samen met Peter Perger in IJmuiden. Ik ben een dochter van Albert Martijn en Johanna Borcheld en ben geboren in Gasselternijveen, een dorp in het mooie Drenthe.
Peter is een zoon van Pieter Perger en Jane van der Linden en is geboren in Amsterdam.

Sinds een paar jaar zijn Peter en ik op zoek naar onze voorouders. Dit blijkt geen hobby te zijn, maar een verslaving. Als je één antwoord hebt gevonden, komen er weer zo'n tien vragen bij.

Het is allemaal begonnen met een vraag van Henk Staal. Hij vroeg ons of wij voor hem naar het archief in Leiden wilden gaan om gegevens op te zoeken van de familie Martijn.
Henk Staal is helaas in november 2007 overleden. Hij was gehuwd met Zwaantje Martijn, een nicht van mij.

Wij willen iedereen bedanken die ons voorzien heeft van: informatie, foto's, rouwkaarten etc...

We hebben naast deze website ook een eigen weblog: http://gea-peter.blogspot.com/ hierin vertellen wij onze belevenissen nu we beide gepensioneerd zijn.

Peter Perger en Gea Martijn
Wijk aan Zeeërweg 184
1972 NW IJmuiden
Tel: 0255-514614
E-mail Gea: geamartijn@planet.nl
E-mail Peter: peter.perger@planet.nl

Submenu

Go To Top