Welkom

Lees en bekijk hier alles over de historie van Hardinxveld-Giessendam.

Lees meer

Actueel

Bestuursleden gezocht

januari 2024

Wij zijn op zoek naar nieuw bestuursleden. Aanvulling is dringend gewenst. Leeftijd is niet belangrijk, maar een aanvulling van ons huidige bestuur met wat jongere mensen zou erg fijn zijn.

Interesse? Neem contact op met onze secretaris of onze vicevoorzitter.

Lees meer
Csm ledenvergadering b969a50701

Agemene Ledenvergadering

April 2024

Donderdag 25 april 2024 houden we onze Algemene Ledenvergadering  in de grote zaal van restaurant Kampanje, Troelstrastraat 5, te Hardinxveld-Giessendam, aanvang 19.30 uur. 

Aansluitend zal Jaap van Gelder een presentatie verzorgen met als titel: Kraanwater. De aanloop naar de oprichting van een waterleidingbedrijf in Hardinxveld en Giessendam en de periode tot de bouw van de watertoren in 1923.

Alle relevante documenten voor de Algemene Ledenvergadering treft u aan op deze website op de pagina 'Vereniging - Algemene Ledenvergadering

 

Lees meer
50eboekHV kampanje AJvT 29022024 7.jpg

Boekje over de Werf Merwede Stichting

Februari 2024

Presentatie boekje over de Werf Merwede Stichting

Donderdagmiddag 29 februari is in de grote zaal van restaurant Kampanje het eerste exemplaar van het boekje De Werf Merwede Stichting : de geschiedenis van een verenigingsgebouw 1952-1996 uitgereikt aan mevrouw Ria Schoonhoven van Diest, weduwe van de voormalige restaurantmanager Cees Schoonhoven. Het tweede exemplaar was voor de heer René Biesheuvel, algemeen directeur van Bouwmaatschappij Gebr. Blokland.

 

Lees meer

Veelbezocht

Publicaties

Mededelingenblad

Vereniging

Archief

Word lid van
onze vereniging!

Lid worden