Voorouders.net
Hét STARTPUNT voor stamboomonderzoek in Nederland
Nieuws Stap voor stap Forum Help Links Zoeken Mijn voorouders

Nieuws

  • Voorouders.net houdt voor u het belangrijkste stamboomnieuws bij.

Forum

  • Hier kunt u uw genealogische
    vragen stellen en in contact
    komen met collega-genealogen.

Internet Gids

Stamboomzoeker.nl

Voorouders.net

  • De Internet Gids bevat duizenden links naar genealogische websites, handig gerangschikt op categorie én provincie of gemeente.
  • Stamboomzoeker.nl is een genealogische zoekmachine waarmee u naar personen kunt zoeken in duizenden stambomen verspreid op internet.
  • Natuurlijk kunt u ook zoeken in binnen de informatie die op Voorouders.net te vinden is.

Mijn.voorouders.net

  • Op Mijn.voorouders.net kunt u GRATIS uw eigen stamboom publiceren. U kijgt dan een eigen subdomein (bv. uwnaam.voorouders.net) en houdt alle controle over uw gegevens en over wie uw stamboom mag zien.
Home » Forum

Wie kan mij helpen met toolbar

Stel hier uw vragen over Voorouders.net en lees hier het laatste nieuws over Voorouders.net.

Wie kan mij helpen met toolbar

Berichtdoor jokebro » zondag 2 augustus 2009, 12:44

Wie kan mij helpen de vorouders toolbar werkt bij mij niet goed de databases en links werken bij mij niet.
het forum en zoekvak kan ik wel gebruiken.


Groet Joke
jokebro
 
Berichten: 7
Geregistreerd op: zondag 3 februari 2008, 11:47
Woonplaats: Den Helder

Re: Wie kan mij helpen met toolbar

Berichtdoor hws » zondag 2 augustus 2009, 14:07

Ik heb precies hetzelfde probleem. Zou het misschien aan Firefox liggen? Ik gebruik versie 3.5.1
hws
 
Berichten: 18
Geregistreerd op: zondag 2 augustus 2009, 13:48

Re: Wie kan mij helpen met toolbar

Berichtdoor jokebro » zondag 2 augustus 2009, 15:01

ik gebruik ie 7 dus ik weet niet waar het aan ligt

Joke
jokebro
 
Berichten: 7
Geregistreerd op: zondag 3 februari 2008, 11:47
Woonplaats: Den Helder

Re: Wie kan mij helpen met toolbar

Berichtdoor hws » zondag 2 augustus 2009, 15:49

Ik heb zowel ie8 als Firefox 3.5.1 op mijn computer. Op zowel ie8 als op Firefox werken de onderdelen databases en links niet.
hws
 
Berichten: 18
Geregistreerd op: zondag 2 augustus 2009, 13:48

Re: Wie kan mij helpen met toolbar

Berichtdoor Gerrit Veldman » maandag 3 augustus 2009, 9:37

Dit is helaas een bekend probleem onder Firefox 3.5. :( Ik heb de mensen van Conduit.com, die de techniek van de toolbar verzorgen, een paar dagen geleden al op de hoogte gesteld en ze zijn er als het goed is hard mee aan het werk. Als er een software-update komt, wordt de nieuwe versie automatisch geïnstalleerd. Ik hoop dat jullie tot zolang geduld kunnen hebben.

Onder IE 8 werkt de toolbar bij mij echter wel goed. Zijn er meer mensen die problemen hebben met IE 7 of 8? Ik zal dit in elk geval doorgeven aan Conduit.com.
Gerrit Veldman
Site Admin
 
Berichten: 394
Geregistreerd op: dinsdag 14 september 2004, 18:43

Re: Wie kan mij helpen met toolbar

Berichtdoor jokebro » maandag 3 augustus 2009, 9:45

bedankt Ik heb net ie 8 geinstaleerd en opnieuw de toolbar maar ik heb nog steeds het zelfde probleem.
Maar ik wacht de update af.

Groet Joke
jokebro
 
Berichten: 7
Geregistreerd op: zondag 3 februari 2008, 11:47
Woonplaats: Den Helder

Re: Wie kan mij helpen met toolbar

Berichtdoor Gerrit Veldman » maandag 3 augustus 2009, 16:23

Als het goed is zijn de problemen nu opgelost. :D Als dat niet zo is, hoor ik het graag.
Gerrit Veldman
Site Admin
 
Berichten: 394
Geregistreerd op: dinsdag 14 september 2004, 18:43

Re: Wie kan mij helpen met toolbar

Berichtdoor jokebro » maandag 3 augustus 2009, 16:55

ja hoor hij werkt bedankt
jokebro
 
Berichten: 7
Geregistreerd op: zondag 3 februari 2008, 11:47
Woonplaats: Den Helder

Re: Wie kan mij helpen met toolbar

Berichtdoor hws » maandag 3 augustus 2009, 20:59

Bij mij werkt het (nog)niet. Ben benieuwd naar de update!
hws
 
Berichten: 18
Geregistreerd op: zondag 2 augustus 2009, 13:48

Re: Wie kan mij helpen met toolbar

Berichtdoor Gerrit Veldman » dinsdag 4 augustus 2009, 10:23

Het bleek dat sinds de vorige update van de toolbarsoftware de xml-bestanden van deze beide menu's niet meer goed werkten. Een bepaalde code was opeens hoofdlettergevoelig geworden. (Ik snap alleen niet waarom het dan in sommige browsers/op sommige computers wel werkte. :? )

Ik heb beide xml-bestanden aangepast en als het goed is, werkt alles nu naar behoren als de browser deze bestanden opnieuw geladen heeft. Meestal kun je dit afdwingen door de browser te sluiten en opnieuw te openen of door de toolbar de verversen (klik op het pijltje achter het logo van Voorouders.net en vervolgens op 'toolbar vernieuwen'.) Dit werkt echter niet altijd meteen. In dat geval zit er niets anders op dan te wachten tot de bestanden alsnog opnieuw geladen worden. Dat gebeurt vanzelf een keer.
Gerrit Veldman
Site Admin
 
Berichten: 394
Geregistreerd op: dinsdag 14 september 2004, 18:43


Keer terug naar Over Voorouders.net

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron